Haken voor witvissen

Haken voor witvissen in vele soorten en maten

Haken voor witvissen zijn er in vele soorten. Als je een fervent visser bent dan heb je ervaring met het feit dat ieder soort aas, vis, water en onderlijn een passende haak vereist. Waar moet je nu specifiek op letten als je op witvis gaat vissen?

Wat zijn specifieke haken voor witvissen?

De beste haken die u voor witvissen kunt gebruiken zijn van gehard staal gemaakt. Het is van belang dat de haak goed scherp is. De meest gebruikte maat voor Brasem en Voorn ligt tussen haakmaat 8 en 16, hoewel er soms ook met kleinere haken wordt gevist. Verder wordt onderscheid gemaakt door bijvoorbeeld een lange of korte steel, met of zonder weerhaak, oog of bled en de stand van de punt ten opzichte van de steel.

Hoe gebruik je de haken voor witvissen?

Wanneer je gaat vissen op witvis is het belangrijk dat de haak bedekt is, maar het puntje van de haak wel voor een klein stukje zichtbaar is. De kwaliteit per haak kan verschillen, dus zorg voor een goede, scherpe haak in de juiste afmeting. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment haken voor witvissen.

Hengelsport Hennie Kruidenier voor al uw hengelsport toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor al uw hengelsport onderdelen en toebehoren. Zo koopt u bij ons molens en reels, kleding en accessoires, dieptemeters, netten, aas, stoelen, dobbers, koffers en tassen. Neem een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Vragen en contact

Als je vragen of opmerkingen hebt, richt deze dan per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="text-decoration: none;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar +31 (0) 535 723 679.

 

Bezoek onze winkel aan de Spoelsterstraat 45 in Haaksbergen, geopend van:

Dinsdag t/m Donderdag van 9.00 tot 18.00 uur

 

Vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 9.00 tot 17.00

Categorie
Fabrikant

Top

Contact

Hengelsport Hennie Kruidenier, Spoelsterstraat 45, 7481 KE Haaksbergen - Netherlands

+31(0)535723679
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.